12248142_1042424525810426_421399324231832769_oZegt het voort
Spreekt onze aanpak u aan en wilt u bijdragen aan onze missie?
Laat het weten aan mensen om u heen op momenten dat het ter sprake komt.

Effectieve hulp in een land ver weg is zeker mogelijk en verre van zinloos. Verhalen dat geld niet goed terecht komt en niets verandert in het leven van mensen, zijn niet vol te houden als mensen serieus kijken naar de inspaningen en resultaten van stichting Chale in Ethiopië.

Iets te vieren?
Deel uw enthousiasme voor ons werk door op feestelijke momenten aandacht te vragen voor het belang van goede scholing voor kinderen in een kansarme omgeving. Een jubileum, een verjaardag of zomaar iets te vieren? We helpen u graag de juiste (geef)sfeer op te bouwen door materiaal aan te reiken waarmee gasten op een leuke manier gewezen kunnen worden op nut en noodzaak van ons werk.

Donateur worden!
Stichting Chale heeft jaarlijks een tekort aan sponsors om het aantal kinderen dat ze helpt te kunnen betalen. Jaarlijkse bijdragen helpen ons om een extra aantal kinderen te helpen en om het onderwijsprogramma soepel te laten verlopen.

Sponsoring
U kunt een verschil maken in het leven van een kind of jongeren door te sponsoren. U geeft het hele gezin hoop op een betere toekomst en in het bijzonder natuurlijk het kind dat u gaat steunen.

Via onze sponsorpagina kunt u kinderen en studenten sponsoren waar nog géén sponsor voor is gevonden. Een sponsoring is heel makkelijk en snel te regelen via de site. Wij zorgen vervolgens uiteraard voor de correcte besteding en wij zorgen ervoor dat u jaarlijks op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het gezin en op school. De informatie die u van ons ontvangt bestaat o.a. uit de achtergrondgegevens van het kind en jaarlijks een kopie van zijn of haar schoolrapport. Ook ontvangt u minimaal éénmaal per jaar foto-updates.

Stichting Chale werkt in principe niet met wachtlijsten; aan het begin va elke schooljaar kijken we welke kinderen onze hulp het meeste nodig hebben en op basis van de financiële situatie bepalen we waar we de grens trekken. Elk jaar moeten we uiteraard een aantal kinderen en ouders teleurstellen…

Hulpgoederen
Naast financiële steun kunnen we incidenteel ook hulpgoederen voor de kinderen gebruiken. Met enige regelmaat reist er een bestuurslid naar Hawassa om het project te bezoeken en met onze projectleider en de staf het project door te spreken.
Als er artikelen mee gaan, dan gaat het altijd om zaken die in Ethiopië zelf niet of alleen tegen hele hoge kosten te verkrijgen zijn. U kunt daarbij denken aan sterke, uitdagende kinderspellen of specifieke keukenartikelen. Mocht u denken over nuttige spullen te beschikken, dan kunt u contact opnemen met ons. In het algemeen is er geen mogelijkheid om kleding en schoenen mee te nemen.

Voor meer informatie hoe u stichting Chale kunt helpen haar doelen te realiseren kunt u bellen of mailen met onze voorzitter.