Maika en Mirren zijn twee jonge ondernemers, die bij de start van hun webwinkel (2016) het mooie besluit genomen hebben om 4% van hun omzet aan stichting Chale te schenken. Standaard, zonder kleine lettertjes!
De webwinkel in sieraden en accessoires (beach-each.com) is een groot succes. Steeds meer mensen weten de site te vinden en plaatsen een bestelling. Maika van Kesteren: “We zagen de omzet al snel na de start van ons bedrijf steeds verder toenemen. We kozen er toen voor om een kindje van stichting Chale te gaan sponsoren We hebben zelf gezien dat Ethiopische meisjes met de hulp van stichting Chale hun school kunnen afmaken en ook echt een baan op niveau vinden. Ook als ze talent hebben en naar de universiteit willen, steunt stichting Chale ze. Na overleg met stichting Chale kozen we voor een wat ouder meisje: Ruhama Zewde van 12 jaar. Zo’n meisje kunnen we dan niet alleen een zorgeloze schooltijd bieden, maar ook af en toe iets leuks uit onze webshop opsturen.”
Inmiddels gaat het zo goed met de verkoop van sieraden dat beach-each nog een meisje is gaan sponsoren: Meheret Delga, 6 jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *